Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Dekk (piloppo filates). Dekk er en oppfindelse laget til biler, fly, motorsykler og hunder. Siden dekk er så viktig når det kommer til oppdragelse av hunden må dette læres tidlig! Når man lærer en hund "dekk" vil hunden stille et "?" til deg. En hund lærer best når du gir den mat, og adlyder raskt dine ordre om å "dekke". Det gå ikke an og skifte dekk på en hund!

HistorieRediger

Dekke ble opprinnelig laget i steinalderen, men siden fleste parten av befolkningen ikke husker det som kjedde på 1960-1970 tallet, ble dekke oppdaget av en Spansk Tysker på en P-plass. Mannen ga hunden dekke og sa "dass dekk!". Hunden hans het Dass og gjore som Tyskarn sa og la seg ned i frykt for at eieren skulle slå han.

Men det går kanskje ann å lære en hund å skifte dekk???

SlåRediger

Det å slå sier lærere, politi og norske lover ikke er lov! Men hvis man sitter på en benk og nyter sola og en drittonge setterseg på samme benk, er det selvførgelig lov og slå han litt. Romarne fant opp det og slå da Renus Anus møtte veggen og slo tilbake. Etter det ble trenden "og slå" umåtlig poppulær og spanskrøret kom på markedet. Det er desverre forbudt i mange land og slå, men det har untak; du kan slå noen i sjakk sålenge ingen ser det. Det er også lov og slå høy.

    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!