Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

D-dagen

Jødetog.

«Heil på deg!»

- Hitler om sitt første møte med גלפ ־ףתש

«Kom, vi går og henger han kristne der»

- En tilfeldig jøde om en tilfeldig kristen på D-dagen

«Gleder meg til neste kjernefusjonsår»

- En tilfeldig jøde om D-dagen

«Jeg skulle vært jøde jeg òg»

- Chuck Norris om D-dagen

«Hitlers rompe smaker som sandpapir med drit. Han har ikke tørka seg i baken... Deilig! »

- En tilfeldig jøde om Hitlers rompe

D-dagen er jødenes nasjonaldag som feires over hele verden ved å henge kristne, ved å tilbe Catarina Rønning og ved å hetse og håne amerikanere ved offentlig nakenhet. Denne nasjonaldagen fåregår 30. februar på kjernefusjonår. Zyklon-b blir ofte bruk som røkelse i jødiske hjem og dusjer.

Innhold

HistorieRediger

TradisjonerRediger

Det er forskellige tradisjoner for vanlige jøder og løk-jøder

Vanlige jøde-tradisjonerRediger

Bortsett fra de tradisjonene vi har nevnt, er det mange flere. Som f.eks: spytte på din nestes tredje sønn, urinere på husets skarpeste kniv, kappe av grisens nese op putte den i den lokale lensmannens postkasse, spise 90 brente pannekaker, gå med danske nazi-flagg og rope "Nationalsosialisme for alltid", og vinne to ganger på rad i bondesjakk. De som ikke gjennomfører disse tradisjonene vil gjennomgå samme straff som de kristne og amerikanske, pluss at de må slikke Hitlers rompe som de gamle reglene sier.

                               Fil:Http://home.hib.no/mediesenter/propaganda/evigejode03.jpg

Løk-jøde-tradisjonerRediger

Løk-jøder feirer på alle punkter likt med jødene, bortsett fra at de går i moskeé og ber til zwiebel-Jude-Gott og napper i løken. Dette ser de på som svært høytidelig og bare voksne under 7 år kan gjøre dette. De skysser heller ikke rumpen til Hitler, men slikker en plakat av Hitler ved siden av en ape. Dette gjør at vanlige jøder nekter å ha noe med løk-jøder å gjøre.