Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Chewbacca er en hyggelig Vookiee som bor i en liten by utenfor Asker komunne. Han har tre barn, hund og er lykkelig gift med sin eldre dattter ifra Chewbaccania, som han selv. Han er også noe stort, pelskledd, forvokst og hårete med 2 bein.

FaktaRediger

Chewbacca kommer oppringelig ifra Sverige, men det nekter han for. Han er 52 år gammel og er 2,28 meter høy. I Star Wars-filmene var han kun 32 år og var følgelig betydelig mindre. Da måtte han gå med høyhelte sko og flosshatt for å virke høyere. Ellers ville han ikke være med. Stakkars Chewbacca har ikke bare gode minner fra filminnspillingen om Star Wars. Han ble ofte mobbet og kakket med skohorn fordi han ikke kunne si r helt ordentlig. Det var for det meste C-3PO og alle de tøffe pilotene som mobbet. Dette plaget Chewbacca i lang tid. Heldigvis stoppet mobbingen da Chewbacca fikk en armbrøst som kunne skyte laserstråler.

FamilienRediger

Familien til Chewbacca bor som nevnt i en liten by utenfor Drøbak. Han bor i et lite hus. Huset er blått. Chewbacca liker den blå fargen. Kona til Chewbacca er 74 år og kommer ifra en liten høyblokk utenfor hovedstaden, hvor familien hennes tjente grovt på å selge Ewoker til intetanende politikere fra SV.De har et barn sammen, det er en bablende kylling-lignende jente fra Tønsberg som heter Hanne.Chewbacca kjøpte henne på e-bay for en grytevott og 2 steriliserte kinesere. Chewbacca trengte egentlig ikke en kone, men etter at Star wars stoppet trengte han en erstatter for Han Solo. Han Solo pleide nemelig å gre Chewbacca. og det likte han veldig godt.