Tidligere diskusjoner:Rediger


Velkommen til min diskusjonsside. Her kan du stille alle slags spørsmål du lurer på. Trykk på "Nytt emne"-knappen oppe for å skrive noe til meg. Når du er ferdig å skrive spørsmålet/beskjeden/hilsenen/whatever, signerer du med å skrive fire ~-er, altså ~~~~.


Regler
  1. Ikke rediger dine eller andres tidligere innlegg med mindre det dreier seg om skrivefeil o.l.
  2. Ikke mobb, mobbing er ganske simpelt ikke greit (eller morsomt)
  3. Vennligst ikke bruk banneord. Jeg får nemlig vannkopper av det, og et lemen med vannkopper er ikke særlig pent.
  4. Ta gjerne med ananasbrus (bilde til høyre).

Stenge Ikkepedia for uregistrerte brukere?Rediger

Hei!

I det siste har det kommet inn mange dårlige bidrag. Spesielt er det mye cybermobbing og verdiløse sider. Det er ikke uvanlig å måtte slette 10-20 sider på en dag. For å være ærlig begynner jeg å bli lei av å fjerne alt rotet. Tror du det ville være en god idé å stenge Ikkepedia for uregistrerte brukere for å minske arbeidsmengden? Vi prøvde å gjøre det som et eksperiment før du ble aktiv. Årsaken til at vi ga opp dette eksperimentet var at det ikke økte andelen konstruktive bidrag. Men det lettet på trykket, og det er noe jeg tror ville være godt nå. Hva sier du? -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 15. feb. 2021 kl. 16:33 (UTC)

Ja, jeg er også lei og sliten av hvor mye tull vi får inn hver dag. Jeg har i det siste måttet hoppe over å gi anonyme brukere {{xx}}-maler for å prioritere de registrerte brukerne her, som jeg prøver å gi så god oppfølgning som jeg klarer. Ut i fra diskusjonen dere hadde om emnet tidligere er jeg i utgangspunktet negativ til å stenge Ikkepedia for uregistrerte brukere, men jeg stiller meg klart positiv til forslaget som en nødløsning, til flere adminer blir aktive igjen (som jeg har skjønt det var du, Yngve90, Yayyy! og 9E2 aktiv da dere prøvde det, så jeg vil tippe at det var mindre trykk på hver admin da). Det hadde forresten vært greit å informere om dette til 9E2 og kanskje Yngve90, siden det er snakk om et veldig inngripende tiltak her. Spørsmålet mitt er: Hvem skal vi kontakte med makt til å få til dette? Er det Cardi B CarlB, eller er det snakk om noen andre? -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 15. feb. 2021 kl. 17:22 (UTC)
Godt å høre at du er positiv til forslaget. Siden jeg ble admin tror jeg det aldri har vært så mye trykk på hver admin som det er nå ...
Jeg er enig i at vi burde informere 9E2, Yayyy! og Yngve90 siden tiltaket er så inngripende.
Jeg vet ikke hvem vi må ta kontakt med for å få gjennomført forslaget, men Yngve90 sa "han som styrer infrastrukturen til Ikkepedia".
-Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 15. feb. 2021 kl. 20:03 (UTC)
Takk for svar! Jeg har opprettet en forum-side om temaet. Hadde vært flott om du kunne satt siden på overvåkningslisten din, så det blir lettere å følge med på en eventuell diskusjon. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 16. feb. 2021 kl. 18:57 (UTC)

Levi JensenRediger

Burde vi egentlig anse Levi Jensen som en privatperson? Han har en Wikipedia-artikkel, og YouTube-kanalen hans har over 18.000 abonnenter. Jeg tror vi kan rettferdiggjøre å ha en artikkel om fyren om noen skriver noe som er verdt å spare på. --Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 21. mar. 2021 kl. 16:18 (UTC)

18.000 abonnementer er ganske mye for en norsk YouTube-kanal, og med tanke på at en Wikipedia-artikkel om ham eksisterer, ser jeg ikke noe problem med å ha en artikkel om ham på Ikkepedia. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 22. mar. 2021 kl. 17:06 (UTC)

André algrøy ban på brukeren minRediger

Jeg mener at Andre algrøy ikke kan regnes som en privatperson og derfor bli på ikkepedia ettersom han er en offentlig musiker med både sitt eget plateselskap samt også youtube kanal med musikkvideoer og åpen spotify jeg mener derfor at han må regnes som en offentlig person akkurat som for eksempel justin bieber ettersom han er en levende legende. -- Usignert innlegg fra Peter (diskusjonbidrag) 21. april 2021 kl. 09:32

Jeg er i tvil på om slike personer bør regnes som offentlige personer - det ser ut til at denne fyren ønsker å være en offentlig person, men når han bare har 71 månedlige lyttere (mot Justin Biebers 76 millioner), kvier jeg meg for å kalle ham det. Det er én ting å skrive en artikkel som latterliggjør Bieber, men å henge ut en ukjent artist med 71 månedlige lyttere blir bare slemt, spør du meg.
Om artikkelen ikke hadde latterliggjort artisten, ville den sannsynligvis ha blitt slettet likevel siden André Algrøy er et ubetydelig emne - nesten ingen har hørt om ham, og få lesere er interessert i artikler om emner de aldri har hørt om. (Dessuten var ikke artikkelen spesielt velskrevet, så den ville nok ha blitt slettet uansett hvem den handlet om.) -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 21. apr. 2021 kl. 13:26 (UTC)

BorgheimRediger

Hei min venn, jeg lurer på hvorfor du fjernet siden min om min skole som het Borgheim. Jeg hadde brukt mye tid på den og jeg lurer på om du kan få den tilbake, med venlig hilsen Oscarsen2007 (diskusjon) 26. apr. 2021 kl. 18:31 (UTC)Oscarsen2007Oscarsen2007 (diskusjon) 26. apr. 2021 kl. 18:31 (UTC)

Jeg fjernet den fordi artikler om alle slags skoler rundt om i landet ikke er relevant for flesteparten av Ikkepedias lesere. Lenkene på velkommen-boksen på brukerdiskusjonssiden din kan komme til god hjelp hvis det er mer du lurer på. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 27. apr. 2021 kl. 16:18 (UTC)

KontaktRediger

Hei. Siden jeg er svært lite aktiv på Ikkepedia, anbefaler jeg å benytte deg av e-post ([email protected]), tekstmelding/telefon (fire seks åtte null tre null trettitre), hvis det er noe som haster eller du trenger svar på. Dette gjelder for øvrig også hvis dere er lei av sletting og vil overlate noe til meg. Bare slå på tråden eller send meg mail. Mvh | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt |   | 28. apr. 2021 kl. 00:06 (UTC)