Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Biip.no er en så kalt chatteside for fjortiser som vil legge ut utfordrende bilder av seg selv i speilet, for så og få masse kommentarer som inneholder : <3 , ;* osv. Hvis du noen gang skriver sannheten, havner du GARRANTER i en stor kranglen, med denne personen og alle de andre biip vennene dens. Biip har også en mest populære brukere liste, du er kul hvis du kommer på denne. Uansett om du har NULL venner i det virkelige liv. Og det er også vanlig å ha grupper med : de som elsker susanne <3 og øyvind er digg <3 Dette er også en slags type uthenging av alle som ikke får en slik gruppe. Får ikke å glemme de superkule gavene du kan gi til de så kalte vennene dine !


Hvordan bli en **Biip'er **Rediger

Det første du må gjøre er å lage en bruker(daa-aah) Det er om å gjøre og ha den fineste profilen med mest puppebilder og størst rosa skrift. Alt må matche på denne siden ! Hvis du er jente da såklart.

Hvis du er gutt må du ha et profil bilde hvor du har på deg MEST MULIG merkeklær og med mest mulig voks i håret. Og en piercing et eller annet sted i trynet, beviser bare at du er skikkelig bad boy, det er også veldig populært.

Noe som er likt for gutter og jenter er at du må presse inn ordet fa'en eller fæen i flest setninger. Eks: elsker deg fæen eller du er deilig fæen, jeg mener det fæen. Dette er ekstremt viktig, hvis du vil være kul ! Også må du for all del la ALLE se profilen din, ellers kan de jo ikke se alle de fine bildene dine, eller hva ?

Noe annet er selvfølgelig brukernavnet. Du blir ikke populær hvis du bare har navnet ditt og et understrek eller en ekstra bokstav ! NEI NEI. Her må det enten være : SuperHotPlaygirlBabe, PornoPusen eller får å smiske litt ekstra <sett inn navn her>sin eks: michellesin eller sarasin.


Hvordan biip fanger fjortisseneRediger

Det store lokemiddelet til Biip.no er selvfølgelig den O'hellige : GRATIS SMS ! Så når brukeren (fjortissen) har fått seg en slik, blir de lokket av alle bildene av de halv nakene brunkrem trynene. Og selvfølgelig å komme på den mest populære bruker lista ! Da blir gjesteboken til de andre brukerne spammet ned med desperate forsøk på å få dem inn på profilen dems, og selvfølgelig kommentere de fine bildene dems. Et annet lokemiddel er de freshe temaene (et eller annet) du kan få deg, hvis du er plusser da !


Hvordan havne i en krangel på biipRediger

Dette må du komme borti hvis du er en fast biip'er. det er rett og slett umulig å unngå !!

Det kan skje hvis du for eksempel gir 4 på hot og not isteden for 5. Eller hvis du skriver at en person ikke er pen istedenfor : deeeilig ;***** <333

    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!