Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Besteforeldre

Bestefar.jpg

Du kjenner dem sikkert. Det er de gamle snille folka med grått hår og et hav av rynker i ansiktet. Ja, det er besteforeldre. Skapene deres er alltid fulle av godteri og medisiner. Noen ganger også penger. Men de tømmes alltid når barnebarna er på besøk. Besteforeldre liker å fortelle om sine egen erfaringer fra deres gode gamle dager. Noe som kan være ren tortur for en gjennomsnittelig tenåring. Men de holder ut med tanke på at ved avskjeden kommer bestemor til å trykke en 500 lapp i hånda på det nusselige barnebarnet sitt.

Besteforeldre er foreldrene til dine foreldre. De har gjerne innskrumpede ansikter og sitter som regel i gyngestol. Bestemødre elsker å lage mat til barnebarna sine (og bestefar). De er også vedlig glade i å gi bort penger (de har jo ikke så lang tid igjen til bruke dem uansett).

Besteforeldre er utdaterte...de henger litt etter med saker og ting som datamaskiner, mobiltelefoner, kalendere etc.

SenilitetRediger

Besteforeldre elsker å se tilbake til den gang de var unge og fortsatt hadde hår og tenner...selv om det er vanskelig for dem uten hukommelse. Hvis du spør dem om du skal kjøpe noe til dem i butikken, skriver de en handleliste til deg. Og så en til...og en til...og en til. Det går også ofte i surr for dem når det gjelder å huske navn...som regel bare ved et bestemt utvalg personer. nice

HistorikkRediger

Besteforeldre ble oppfunnet i gamledager. det var en smart(og unormalt gammel) mann ved navn Beste, som kom på ideen da barna hans fikk barn. Dette var ikke normalt i Gamledager. Barnebarna til Beste begynte å kalle ham for bestefar. d Det var da han fikk ideen! Men det tok noen år før oppfinnelsen ble tatt i bruk, for ingen levde lenge nok til å oppleve at barna deres fikk barn. Allerede i Gamledager var rollene for bestefar og bestemor satt. Bestemor lagde mat og bestefar ventet på maten.