Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Berlevåg

Berlevåg er plassen du aldri hadde hørt om, helt til Berlevåg Mannskor var på norske kinoer. De var noen gamle fyllegriser, og de fleste er vel døde. Berlevåg er kjent for sine vakre tetrapoder som er meget liten og lett, alle elsker de og de er overalt, en av hovedinngrediensene i Berlevåg er tetrapodene.

"Kjært sted har mange navn!" Berlevåg kan også gå som Vågen eller Berlewood.

Berlevåg er altså en liten gokk plass i Finnmark, på andre siden av fjellet for Båtsfjord.

Det er en intern borgerkrig mellom båtsfjordingene og berlevågingene, begge parter påstår at motsatt part er fra feil side av fjellet. Dermed pågår det krig over facebook og diverse andre internett sider. Av å til møtes de og tar seg en fest og et knull ilag, og da lever de lykkelig.

Ellers er det svært lite som skjer i Berlevåg, ungdommen jobber på krabben eller fiskebruket mens de eldre syter og klager over været. De fleste menn arbeider som fiskere mens kvinnene er på helsesentret. I helgene er det normalt å finne både to og tre ungdommer besvimt i veigrøfta med en tom flaske 40% vodka i hånden, og en av de første tingene du hører da du trår inn på ungdomsavdelinga på skolen er "har du snus?".

Berlevåg er delt opp i 3 deler:

"Væstersia" - Den vestre delen av Berlevåg

"Østersia" - Den østre delen av Berlevåg

"Værre" - Dette er sentrum av bygda

Det er et kjempe godt miljø i Berlevåg, her kjenner ALLE ALLE, dette kan være positivt og negativt, mest bare negativt.

I Berlevåg finnes det også isbjørn, noe som faktisk ble bevist i 2007.

Hovedgaten i Berlevåg er preget av mange flotte hus som er nyoppusset, og hovedveien er skikkelig smal. I Berlevåg finnes også en av Norges flotteste julegater, den er fra rundt 1800-tallet og er vakker å se på. Jeg lover.

Hvis du besøker Berlevåg kan du regne med å møte på en haug med shitkids, dem er som oftes å finne på Narvesen, også kjent som "Slarvesen".

Det er også viktig og ha hytte hvis du skal være en ekte Berlevåging, de topp 3 plassene er:

"Trollfjorden" (populært kalt "Gulgo") - Kun for de med sosial angst "Kongsfjordfjellet" - Kun for de tilbakestående retardene "Molvik" - Kun for de spesielle

SIB ("Sommer I Berlevåg") er og en av de små begivenhetene i Berlevåg, det er en sykt morsom sommerfestival som faktisk får bedre omtaler enn quart-festivalen. Artister som Snoop Dogg, Eminem, Carola og mange flere besøker Berlevåg hver sommer! En opplevelse for livet. Da kommer også alle de gamle berlevågingene hjem for å sjekke ut hvordan de nye tar være på plassen i deres hjerte.

I Berlevåg er der også ett fantastisk discotek, NEPTUN PUB som ligger i storgata. Dette er en fantastisk uteplass i vakre nord rett ved "Kaia". De har mange gode artister hvert år som J.Lo, Lady gaga og Britney Spears. De er kjent for sin berømte quiz-aften, som er EKSTREMT artig og være med på.

Det mest eksklusive strøket du kan bo i Berlevåg er "Grønnlia" bedre kjent som "Greenlia Hills". Her er det veldig dyrt så en må regne med å bla opp ett par laken for å kunne innvistere i noe som helst der oppe.

Beste måten å få tak i klær i Berlevåg er via postordre, HM og Ellos er veldig populært i alle hjem.

Spar-kjeden har funnet seg godt tilrette i lille Berlevåg, og raner innbyggerne med sine dyre priser.


TYPISK en Berlevåging: "Kaaa han siiiiiiiir" "Kaaaaa hooo siiiiir" "Kem e det?" "Har dem PULT?" "Kor e det fæst ikvell?" "E du DOM?" "Kor skal vi få tak i brennvin?" "Har du snus?"


Revy er populært i Berlevåg, en gang i året, FEBRUAR er den store revyfesten. Da er det fest i bygda, da er det drikking og slossing som står øverst på lista!


Besøk Berlevåg - En Perle I Nord
Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!