Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Behovskonflikt

Behovskonflikt består av belastningsskader i hjernehinnen, øyeeplet og venstre øregang. Behovskonflikt er et seriøst problem som ikke oppstår av seg selv. Behovskonflikter finnes kun i ortodokse kirker, univeristeter og entreprenørselskaper. En behovskonflikt starter som regel som et symptom man kan kjenne rett under hjertet. Det er fordi det skjer en «blodsprening» i det høyre hjertekammeret, nemlig fordi det blir en belastning på funksjonsnivået vårt. Grunnen til det er at behovskonflikter går rett inn det ene øret og ut av det andre.

Kvinner er verdensmestere i behovskonflikter, på grunn av deres lesbiske nasjonale pubertetskrise (LNP), et organisert landsmøte sponset av Rødt Ungdom. Behovskonfliktede kvinner er den verste typen kvinner man kan finne, og de finnes overalt, men er likevel flest i de største landene; Kina, Russland og Brasil. Når en kvinne får behovskonflikt får de anfall, nærmest epileptisk anfall, som fører til at de besvimer, og ikke husker noe når de våkner. Dette gir menn muligheten til å kontrollere kvinner i særegent behov, når det sies at det er umulig for menn å få behovskonflikt, men de kan føle med dem.

MetoderRediger

For å bli kvitt en behovskonflikt, som de gamle majaindianerne sa; snu deg aldri rundt om sola, om ikke månen står kursiv på himmelen. Tripp så to ganger fram og tilbake, mens du hvisker et hemningsløst ord. Denne metoden er veldig komplisert, for det kreves en 5'er i minst tre av fagene på den videregående skolen. Hvis du enten ikke gikk på videregående, eller droppet ut, er du dødsdømt. Forlengede symptomer på behovskonflikter kan medføre død.

Se ogsåRediger