Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Bartekos

OpprinelseRediger

Bartekos ble oppfunnet av Josef Stalin i hans unge alder på 42 år, det hele hendte når han og hans Norske venn Martin Schanke experimenterte med en blanding av Heroin og AID's. Det som ettervert hendte ble godt dokumentert i boka Harry Potter hvor de bruker en lignende blanding for å lage "de vises stein".I denne ustoppelige rusen som ende opp med han og Kvisling i samme seng fant han på en verdig og seksuell måte på å kose seg selv med barten. Denne deilige faenskapen førte også til smash sjokoladen idag.

HvordanRediger

Bak senga til Trond Giske fant Stalin en god gammel ost som han først prøvde å spise ,men han fant raskt ut at den smakte ondskapsfult og tenkte at han kunne heller sniffe den. han bommet på nesen med 10cm og traff rett på øret. stanken trengte gjennom Trommehinnen og ble obserbert rett inn i hjernens hårvekstseksjon. Barten vøkste til en umotståelig lengde som ingen Russisk dame kan motstå. dette er også grunnen til at han senere fikk hjernen sin poddet i hode til en kongekrabbe i år 1985, hans bart-o-meter ble overlastet og dette hadde store konsekvenser for den kalde krigen.Denne hendelsen var så stor at den blåste ned store deler av "the berlin wall" og fikk mange snille, hyggelige Tyskere henrettet i en stor orgie med Tyskere og maskingevær skudd.

Etter EffekterRediger

Mange andre store barter/menn har senere prøvd Bartekos, men har feilet miserabelt. slike store barter/menn er blant annet: Jens Stoltenberg,Queen Elisabeth(englands dronning)L. Ron Hubbert, Jesus og John Mcgiver. Som du ser er ikke Jesus(den allmektige) mektig nokk for Bartekos. Josef Stalin er den eneste som har klart å beherske denne store kraften og det ser ut som om han er den eneste som har Barte-kappasieteten til å kunne bruke denne kraften.