Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Bademadrass

En bademadrass er en oppblåsbar gummigreie som ikke tar spesielt mye plass før den er blåst opp, men etter den er blåst opp er det ganske upraktisk å bære den rundt, spesielt hvis du befinner deg på et sted med mange mennesker. Bademadrasser blir som oftest brukt på badestranda, og de fleste brukerne er under 6 år. De kan ha mange former og farger. Enten kan det være en vanlig grønn, blå, gul eller lilla madrass, eller formet som et dyr eller en ting. Det er vanlig med krokodiller, delfiner, fisker, flodhester, sjiraffer, ekorn eller maur.

Å blåse opp en bademadrass er noe som pleier å ta ganske lang tid, og man blir ganske så rød i ansiktet. Dette er ikke spesielt godt egnet for personer med dårlige lunger, dårlig hjerte eller alt for langt hår. Derfor er det funnet opp noe genialt som ofte blir definert som pumpe. Denne brukes overraskende nok til å pumpe opp oppblåsbare ting. Som sagt er en bademadrass under definisjonen "oppblåsbare ting". '

Det er mye annet nyttig en bademadrass kan bli brukt til. Blandt annet er den veldig nyttig til å øve seg på hjerte og lungeredning (man kan øve på munn-til-munn-metoden), paraply (den er jo vanntett med mindre det er hull i den, et ganske stort hull også) eller det kan brukes som gulvteppe (da er det lurt å IKKE blåse den opp først).

Bademadrass1.jpeg


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.