Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

BCG-vaksine

BCG-vaksinen er et beryktet torturinstrument som brukes til å plage ungdomsskoleelever.

Et offer fortellerRediger

Ryktet begynner allerede på bleiestadiet, gjerne under ditt første møte med barnehagen. Det hviskes og tiskes i kriker og kroker om en stor kollektiv fordervelse for alle de store guttene og jentene på barneskolen. BCG er navnet på denne umenneskelige pinselen som sammen med en sprøyte på størrelse med en Boeing 747 blir etterfulgt av dype flerrer på armen som kalles på folkemunne for "Katteklor". "Katteklor meg i i ræva," tenkte jeg i mitt stille sinn første gang jeg hørte disse ryktene. Jeg har da katt hjemme, og det eneste den gjør er å slikke ballene sine. Og jeg vetta vel faen ikke hva en Boeing 747 er for noe..?

Etter det som føltes som en liten evighet, ble jeg da omsider seks år og klar for skolen. Jeg stilte opp i min lilla og gusjegrønne skolesekk (som jeg forøvrig hadde plukket ut helt selv), og travet meg inn i et klasserom for å møte mine artsfrender for et nytt og bedre liv blant de Store Gutta. Det gikk jo til helvete allerede første friminutt.

Jeg satt i sandkassen på skoleplassen og lekte, da en sjette-klassing kom slentrende forbi. Fornøyd hilste jeg og ba han beundre mitt mesterverk av et sandslott (en nedgravd grønn lekebil med ca 2 bøtter med vann over). For å etablere sin dominans, trykte han trynet mitt godt ned i søla, og hamret meg et ukjent antall ganger i skallen med den grønne (nå litt rødlige) bilen. "Men i svarte! Det der var nå helsikes vondt!". "Phø..", utbrøt den store gutten, "Bare vent til BCG'en, du din pingle!"

Plutselig var alt av smerte borte som ved et trylleslag. Alt jeg så for meg var en sprøyte på størrelse med en liten traktor stikkende gjennom armen min, mens Leonardo (han blå i Teenage Mutant Ninja Turtles) kappet meg ivrig i den andre armen med de megatøffe ninjasverdene sine. Denne frykten satt i meg helt til den dagen jeg skulle da den sagnomsuste sprøyten.

Da den store dagen kom var jeg iskald. Flere av jentene og guttene i klassen skalv og svettet pøler på gulvet under stolene sine i frykt for denne sprøyten. Vi gikk parvis inn i Dødens Kammer, jente og gutt sammen. Jeg tror jeg var én av to elever av totalt 29 personer den dagen som ikke enten besvimte eller tisset på meg.

Selv den dagen i dag vet jeg om folk som skriker i raseri når jeg klapper dem vennskapelig på armen: "AUU! Faen! Er du helt idiot! Forsiktig med BCG'en!"

    Denne artikkelen trenger å forbedres  
Denne artikkelen trenger mer saus. Det trengs alltid mer saus.
Helsemessige forbehold
 

Artikkelen er dessverre refusert av NHI og donert til Ikkepedia på grunn av for høyt innhold av radioaktive isotoper til å kunne resirkuleres. Selv om du vanligvis ikke skal høre på helseråd du leser på obskure enkeltsider på nettet, er dette den eneste kilden til informasjon om emnet, og du kan dermed trygt forholde deg til den (det sparer deg dessuten minst 190 kroner i konsultasjon hos lege!).