Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Atomreaktor

Atomreaktor (av gresk atom=uspiselig, og latinamerikansk reaktor= bygning) er et strålende alternativ til de som ikke vil ta Vitae Pro. Det er enklere og billigere å halte inn i en atomreaktor og dø noenlunde normalt, framfor de fæle, smertefulle og dødsbringende mutasjonene Vitae Pro kan påføre deg.

Den opprinnelige tanken bak atomreaktoren var å skaffe en overdreven stor mengde energi til verdens befolkning. Det sies at nabo Halvorsen sto bak den originale ideen, mens andre tror på julenissen. Den første atomreaktoren ble bygget todimensjonalt på grunn av en alvorlig stor kaffeflekk på plantegningene. Ideen viste seg å fungere, og energien fra den første reaktoren klarte å forsyne hele Saharaørkenen med strøm. Dagen etter gikk verden under fordi alle flyttet til Sahara, men det er en annen historie.

Ingeniøren Bob Roger Bjørnson, oppkalt etter kredittkortet til faren, så store fremtidsmuligheter ved reaktoren, og ville bringe ideen videre. Dessverre så Bob hele reaktoren fra feil side, og ettersom bygningen var todimensjonal, endte ingeniøren opp med å reise jorda rundt og bygge store tomrom for folk. Uten tak og vegger, riktignok.