Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Atlant-is

Legenden om Atlant-isRediger

 
Vi, gutta , boys kunne tenkt oss en is fra Atlantis . Si gjerne ifra om dere finner en.Tudelu.

Atlant-is er en legendarisk iskrem som ble laget i Atlantis for tusenvis av år siden.Litt etter Steinalderen. Noen sier at denne sjeldne og fantastisk gode typen iskrem forsvant sammen med Atlantis når byen sank og da flytte de fleste til Flekkerøyianere. Mens andre mener at det er rester etter den fantastiske isen i kjernen til nord, og sørpolen, som var det eneste stedene det var mulig å lage den.

Verdenkjent isRediger

Atlant-is var kjent over hele verden. Folk ville til og med svømme over Atlanterhavet for å få tak i denne fantastisk gode godsaken. Det ble tatt som en så viktig oppgave at bare de modigste og sterkeste fikk dra ut og få tak i den. Iskremen var verdt sin vekt i gull så det var ikke rart at de hadde bygd byen sin av gull.

Andre mysterierRediger

Hvordan den så ut. Ingen vet helt sikkert hvordan-den så ut, men det er mange teorier (like mange som antall forskjellige iskrem sorter).

 
Den har jeg smak . Den var sånn passe men jeg fortelter ikke hvor den er til deg . Din omega-3 junkie.

Hvordan den ble laget. De fleste teorier går ut på at Atlantisianerne hadde en pakt med eskimoeneGrønnland som tok dem ut til nordpolen. Og der jobbet de med tipp tipp tipp osv. oldefaren til Julenisse mot at de fikk bruke fabrikken hans til å lage is.