Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Armhulehår

Armhulehår er fæle vesen som lever under armhuler, og de liker best å bosette seg på gutter, ettersom mange av dem er jenter. Ingen fant dem på månen, etter å ha overlevd atomøvelsesprengningen i New-Mexico. Vanligvis ser de ut som busker, eller hår, mens andre ganger kan det se ut som store trær, eller skoger. I de verste tilfellene kan de se ut som en regnskog. (Ofte brukt i Matte) I de enda verre enn de verste tilfellene kan disse små skumle skapningene av Satan også tisse. Dette tisset kan virke som svette, men du må ikke la deg lure av disse Satans småtrollene. Et lite tips: du burde ikke la dem få anledningen til å bosette seg i Ørene, Øynene, Nesa eller Munnen. Det har forårsaket 17 dødsfall siden 2006 - minst.

FaktaRediger

  • De spiser alt som kan minne om noe Flått.
  • De blir hissige, og tisser ekstra mye hvis du løper å gnir dem mellom armen og ribbeina (Rettelse: kjøttet utenfor ribbeina)
  • De blir ekstra hissige hvis du kutter dem nederst ved roten, derfor biter de så hardt de kan i omtrent en uke.
  • Hvis de blir noe glupere nå, enn de er, kan de kanskje finne ut hvordan man bruker pistoler, eller til og med atomvåpen, så det vil si, hvis de prøver seg på noe - riv de av, eller slå dem hardt.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.