Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Arktis eller "De middelmådige grisebondenes land", er et eksotisk område forholdsvis langt nord et sted. Arktis flyter av melk og honning, og er bosted for fabeldyr som isbjørnen, pingvinen og Petter Dass. Palmer vokser villt på Arktis, men det går nesten aldri an å se dem, fordi palmer er så opptatt av fjellvettreglene. Derfor har de gravd seg ned i tide, for å gjemme seg for grusomme snøfnugg og blodtørstige hattifnatter.


Chuck Norris eier et firma på arktis som driver med hvitevareknasing. Hvitevareknasing er ekstremt lønnsomt på Arktis, ettersom alle hvitevarene der har kortsluttet på grunn av kulden. Slik tjener Chuck Norris hele minus hundre kroner i året på hvitevareknasing.


Hovedstaden i Arktis heter Nordpolen. Nordpolen er veeeeeldig ukjent, og har bare så vidt blitt oppdaget av en forvirret labrador som tilfeldigvis var i nabolaget. Likevel finnes det hele 77 kjøpesentere, 198 McDonald's og 577634 bensinstasjoner på Nordpolen.


Innbyggertallet i Arktis ligger på rundt 3 (Det er litt vanskelig å si presist pga. det høye antallet). En trailerløs trailersjåfør, en halvdød ilder og en hund med magesjau er det som så langt er blitt telt opp (men det ventes at antallet vil bli fordoblet i sommerferien).


Alle innbyggerne på Arktis er muslimer.


NB: Som du sikkert har lagt merke til, mangler det et særdeles viktig navn i denne artikkelen; Et navn som har vært en gjenganger i så mange artikler på Ikkepedia(tm) at navnet selvfølgelig ikke kan utelukkes her heller, så her kommer det: MacGyver!