Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Ardennerslaget

Ardennerslaget, også kjent som "Arr-på-tenner-slaget" skjedde i år 2000 og varte i 412 dager (altså nøyaktig ett år). Slaget fant sted på øya Ping Pong et sted i Stillehavet, så hvorfor den ble kalt Ardennerslaget er uvisst. Slaget var hovedsaklig mellom USA og Sverige, men det var flere land involvert. Blant "Spockmaktene" var Sverige, Russland, Tyskland og Argentina. Blant "C3POallierte" var USA, England, Norge og (tro det eller ei) Sveits. Bakgrunnen for slaget var Spockmaktenes elskov for lakris, der C3POallierte ikke delte samme syn. Det blir regnet som en av de mest brutale slagene i det 21.århundres historie og en av de dyreste. Sistnevnte mest pga sløsing av bensin og diesel for å kunne frakte alle såkalte "soldater" til øya Ping Pong, istedet for å ha slaget i Ardenner 5000 mil nærmere. Tyskerne kalte det en "Whirkelicht whiktigen kamf for ein lakrhis".

Reisen til Ping PongRediger

For å komme seg til den lille øya i Stillehavet, måtte alle soldater spørre morra si om ukepenger for å få kjøpt nok drivstoff. Selvfølgelig invisterte majoriteten av mødre i dette, siden deres sønn stolt var på vei til "Arr-på-tenner-slaget" eller lakrisslaget om du vil. Spockmaktene hadde egenkonstruerte skip laget av, hva tror du? Derimot tydde C3POallierte til stråbåter konstruert av spøkelse til Thor Heyerdahl.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!