Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Arctic monkeys

Arctic Monkeys er en menneskeape som inntil nylig har vært ukjent blant folk flest. Apene ble først velkjent da de kom ut med CDen "Whatever People Say You Are You're a F**** Hore" som ble De Forente Emiraters raskest selgende debutalbum noensinne. I løpet av den første uken solgte det 360.000 eks. Senere har de arktiske apene kommet ut med blant andre "Shitstorm" og "Tull og Tøys".

NedstammelseRediger

Det er fortsatt en del diskusjoner på hvor apene skilte lag med menneskene og sjimpansene. Noen hevder at vi gikk hver vår vei i 2005 i Sheffield, andre hevder at vi har vært adskilte i 9 millioner år, noen igjen står fast på at disse dyrene bare er forkledde og solbrente briter. 9 millioner års teorien har mange gode argumenter, men slås tilbake av kristne prester som hevder at dette er umulig, grunnet at Gud skapte verden på syv dager. Og som alltid må gode argumenter og fossile bevis vike for prestenes sannheter, og da står vi igjen med solbrente briter og Sheffield- teorien.


 
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.

    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!