Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

Andøya Rakettskytefelt

Andøya Rakettskytefelt er Norges viktigste område for testing av banebrytende ny anti-missilteknologi. Her prøver man stadig å starte tredje verdenskrig, men siden ingen bryr seg om hva Norge finner på har alle forsøkene til nå feilet. Nærmeste suksess var i rundt 94-95 da de skjøt opp Black Brant XII, som ble hetende Boris I da den landet på andre siden av Svalbard. For idet gjengen sprettet champagnen fikk de beskjed om å skru på CNN hvor Boris sto med atomkofferten og hevdet at USA hadde skutt en Trident missil mot Russland.

Dette sies å være den eneste raketten som faktisk kan sprenge Det Hvite Hus. Uheldigvis er den tømt for krutt.
Sjefen ved Andøya Rakettskytefelt prøvde å skyte opp sin egen hund, men ble stoppet av kona.
En av de norske utviklingsrakettene som går opp i røyk. Men hvem bryr seg? Forsvarsdepartementet betaler!

I Tillegg til dette bruker Andøya Rakettskytefelt en del tid på ALOMAR prosjektet. Alomar bruker lasere til å brenne av ozon og lage hull i ozonlaget (Det skal da nevnes at det er kun ALOMAR, og andre lidarenheter rundt om kring i verden som står bak hullet i ozonlaget. Alt det tøvet om Freon, og andre av KFK gassene er bare nazisosialistisk kommunistpropaganda!).

Foruten å ødelegge ozonlaget, synes gjengen på ramnan at det er morsomt å hive et år gamle landcruisere ned fra fjellet (Ramnan, ca. 400moh). (Se Bilde)

Sjefen ved Andøya Rakettskytefelt to minutter før han ble skallet for godt. "Og sånn er det dere ikke skal holde en rakett dere skal skyte opp."

Det beste med Andøya Rakettskytefelt er at vi kan prøveskyte våres episke raketter som får deg til å trolle hele dagen lang til en gammel mann kommer for å si Hey, I got swag yo, you and you're a fag yo!Vi glemmer jo aldri gamle Batman som pleide og ta med sine hjemmelagde raketter fra Gotham City, bare for å prøveskyte de på våres skytefelt.

Det morsomste vi har skutt opp fra Andøya er nok da vi skøt opp at gris som fløy langt opp i ozonlaget for å så komme ned igjen! Det var nok den beste middagen folk rundt Andøya har smakt.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.