Åpne hovedmenyen

Ikkepedia β

4. verdenskrig

Den foregikk på Agia_land(Asia) og i Eu-Ropte(Europa),USA(United States of Allies) var også med på krigen men det ble ikke kjempet der! Våpnene som ble brukt var like primitiv som i steinalderen etter at alle menneskene hadde dratt til Venus og Mars etter [1]3.Verdenskrig, men noen etterkommere av Sjeik Al Rabbies og Hitler jr. jr. hadde overlevd etter alle atom-spredningene.

4.verdenskrigRediger

«Han sprængte båtæn min!»

- Trond Giske

«I can only say, missiles away!»

- Kran-Alkan Mohammed

«Han spiser for mye troll, Jah?»

- Adan Banan Al Kruhmkake

En annen grunn til at 4. verdenskrig oppstod var at Osama Bin Laden sin sønn, Obama Bin Laden hadde gitt seg ut for å være den amerikanske presidenten, og måtte senere flykte etter at han hadde holdt en tale hvor han hadde sniffet potetkull. Han sa han hadde forbinelser med MacGyver om å lage en atom bombe for å bombe Antlantis. Problemet var at de visste ikke hvor Atlantis var, så de sprengte hele atlanteren, og traff tilfeldighvis Norskehavet, der Trond Giske var ute å fisket. Etter det dramatiske dødsfallet, ble Norge så sur, at de produserte nye typer ostehøvler som våpen, og gav dem til våre kjære bestemødre. Norge sendte dermed alle bestemødrene til USA, og klarte på et dramatisk vis å ta over Det Hvite Hus, men da var allerede Obama Bin Laden reist til Japan for å produsere sitt nye våpen, Blue Ray som skulle snart komme i butikken til El-kjøp for en anslått pris. Da var håpet ute for bestemødrene våre, og de retrettet tilbake til Norge, for å lage grøt til sine små. Etterhvert som Norge gav seg, kom Sverige, som mislyktes etter 983 forsøk på kapre Obamas hovedkvarter, IKEA. Krigen varte fra 2065 - 2075, etter at Obama døde av kreft, etter å ha hatt alzheimers i 2 år, et utfall fra potetkullsniffing. Et annet problem var at han ikke fikk gå ha dobesøk etter at alle toalettene i IKEA bygningen var tett, etter at den pakistanske lederen, Kran-Alkan Mohammed, klarte å fyre av en missiler mot IKEAS baderoms møbler-avdeling. Krigen endte med at alle land og daglivare butikker sluttet å selge potetchips. De brukte chipsen til og drepe Tyskerene. Tyskerene lika ikke smaken av denne potet chipsen.

Russland blir deltRediger

Det er få som vet hvorfor Russland ble delt, men det sies at Russland hadde 7364 potetchips fabrikker rundt om i hele landet, og dermed ville FN dele opp Russland. Det ble delt i Høyre-Russland, og Venstre-Russland. Fremdeles er det kriger mellom høyre og venstre, og hver dag utkjempes det haugevis av kamper mellom dem. Det sies at Venstre-Russland fremdeles lager potetchips, nå med ren solsikke olje, og varene er høyest ulovlig, så tenk deg om hvis du kjøper potetchips fra Kims...

etter at Obama Døde av kreft tok nemlig Adan Banan Al Kruhmkake over. han døde desverre av at han fik salt i kebaben istedenfor tørket slangebesj. Den sabotøren som gjorde dette var McGøver (MacGyvers litt mindre kjente tvillingbror) som hadde en saltstein i sokken som hadde blitt utviklet under krigen. han dyrket denne med og slenge dritt til Venstre-russland.

    Denne artikkelen trenger bilder  
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!