Paddekaka

Ble med 12. jun. 2008
Revisjon per 28. des. 2010 kl. 19:37 av CartoonistHenning (diskusjon | bidrag) (Beskyttet «Bruker:Paddekaka»: fordi jeg kan ([edit=sysop] (ubestemt) [move=sysop] (ubestemt)))
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere revisjon → (diff)
Velkommen...

Velkommen til min BRUKERSIDE!! Ja, du høyrde rett! Sjølvaste Paddekakas brukarside! Ja, eg veit at du kom hit ved ein feiltakelse, men det er berre til å trykke på den fine, lille, raude x-en oppe i høgre hjørna...

Månedens n00b på Ikkepedia Månedens n00b juni 2008 Månedens Ikkepedianer på Ikkepedia Månedens Ikkepedianer september 2008

44px-Noia 64 apps karm.png Denne brukeren har vært på Ikkepedia i
13 år, 7 måneder og 12 dager
Strek.jpg The Strekman was here.

Denne artikkelen har blitt maltraktert av selveste Strekmannen. Dette er en stor ære for både Ikkepedia, og artikkelens forfatter.
Geografi.jpg Denne brukaren er frykteleg geografiinterresert.
NMR-08 Dene brukkeren ër norges mester i retskriwing


Cookie.gif Denne brukeren liker kake fordi kake smaker godt.


Språkrådet.jpg
Denne brukeren har blitt utnevnt til en av Ikkepedias Språkeksperter! Utnevneslen kan ha skjedd uten at andre Ikkepedianere og administratoser visste om det. Klager angående språk på Ikkepedia henvendes til en av Ikkepedias språkeksperter. Klager angående utnevnelsen forbigås i stillhet.
Spadee.jpg Denne brukeren er stolt medlem av Ikkepedias Hageklubb.


Graut.jpg Denne brukaren er ein ekte vestlending, og elskar graut over alt på jord!!
WL-1 Denne brukaren fekk fyrstepremie i ein Wannabe-Latinkonkurranse
Stalin.gif Denne brukaren er historieinterresert, og kan mykje om bl. a. diktatorar og liknande.
De-3 Denne brukaren har tredjegradsforbrenning i tysk.
Hitler.png Denne brukaren liker Tyskland, men han er ikkje nazist for det.
NN-!! Denne brukaren kan både skriva og snakka nynorsk på eit relativt høgt plan. Og han er stolt av det!
Unca scrooge.jpg Denne brukeren er like gjerrig gjerrigere enn Skrue McDuck.
Kommunisme.jpg Дэннэ артиккэлэн блэ скрэвэт ав эн КОММЮНИСТ! (Denne artikkelen ble skrevet av en KOMMJUNIST!!)
Mutant.gif Denne brukaren er sjølvsagt ein mutant, slik som denne fananen (hvis det ikkje er ein bisk).
U-ØST Denne brukeren liker egentlig ikke østlendinger; men du trenger ikke være redd for det.
Eple.jpg Denne brukaren har i likheit med Isaac Newton fått eit eple i hovudet, noko som kan forklare genialiteten.
SV.PNG Denne brukaren hatar SV og alt det dei står for, og brukaren meiner òg at Kristin Halvorsen har ein rar munn.
NO-16 Denne brukeren har bodd i Norge i ca 16,5 år.
Donald.png Denne brukaren diggar Donald Duck, og dei andre av Walt Disneys figurar.
US-5 Denne brukaren gjekk ut frå Ungdomsskulen med karakter 5 i gjennomsnitt. Helvete ta gymmen!!
Napoleon.png Denne brukaren er ikkje, har aldri vore, og vil aldri vere Napoleon.
RART-0 Denne Bruger har god Kienskab i at Prade paa Et Maerkelig Spraak som de fleste iche Forstaar. (Nogen Forstaar det Selvfölgelig)
IQ-150+ Denne brukaren har meir enn 150 IQ-poeng, men diverre har han ein kort hukommelse, så han hugsar ikkje nøyaktig kor mykje det var...
Lift-off.jpg Denne brukeren har tatt fullstendig av med å lage brukerbokser og maler!


Intro

Hallo! Det er eg som er Paddekaka. Hvis du har kome til denne sida, har du mest sannsynlig trykt på ein feil knapp. Men mens du er her, kan du vel kikke litt rundt. Hvis du syns at denne sida ikkje er noko flott, har du heilt rett. Eg er fullstendeg einig. Men det er for det eg ikkje er ein datagubbe som kan alt mogleg fiksfaks. Så ædda bædda.

Biografi

Eg blei steikt av K. Jerringsen for nokre år sida. Dette skjedde etter at eg hadde vore paddekakerøre i ca 7 år. Då eg hadde steikt skikkelig, spratt eg opp av steikepanna, og trilla frå Dame Damesen, Gamle-Per og åtte skriker-ungar. Seinere møtte eg blant anna ein brannmann, ei høne, ein hane, før eg blei slukt av ein gris. Men grisen hadde ikkje forventa ei paDDekake, så derfor spytta han meg ut igjen.

Eg har via mykje av livet mitt til å skrive artikler som er svært ønska her på Ikkepedia. Eg har og forlenga korte artikler, og masse anna som står på ting å gjøre. No lurer vel de korleis ei paddekake kan skrive uten hender. Men det får de ikkje vete heller. Det er min lille hemmelighet.


 
Halvbroren min; han blei ikkje heilt ferdigsteikt.


Eg er medlem av Abnorme Pannekakar, og kalla AP. Dette er for det eg er ein blanding av pannekake og padde. (Ikkje mobb, okei?) Mange trur eg er tilbakeståande, men det er mest for det eg skriv på nynorsk her.

Eg blei i juni 2008 kåra til månadens n00b; ein pris eg er veldig stolt av. Derfor vil eg takke alle dei som stemte på meg, både unge og gamle, jenter og gutar, bokmålsfolk og nynorskbrukarar. Det er fint å sjå at ein stemming bringer stemning! Og for dei som ikkje trudde på meg: Ædda bædda! Kven er månadens n00b no?? Nok ein gong: TAKK!

I september 2008 blei eg kåra til månadens Ikkepedianer, ein veldig gjev pris. Og som med n00b-prisen, takkar eg alle som stemte på meg.

Skrivinga mi

Du som ev. måtte fylgje med artiklane mine (eller plutseleg berre skumpe borti ein som tilfeldigvis er min) undrar sikkert på kvifor mine artiklar ikkje er så lange og flotte. Det er fordi eg ikkje likar så alt for lange artiklar. Dei blir fort slitsamme å lese, og ganske kjedelige i lengda. Derfor syns eg det er betre med ein kort og bra, enn ein lang og kjedelig. (Sjølvsagt, mange syns sikkert at artiklane mine er både korte og kjedelige, men kven er administratos???)

Eit av dei største kjenneteikna mine fins på artikler om land. Der kan du på enkelte stader sjå eit sitat som eg har laga. Det er eit sitat av eit rockeband som heile tida seier feil. Det er ganske morosamt hvis du skjønner det. Og hvis du ikkje skjønner det: Èt ei vitsebok eller noko i den duren. Du må innrømma at det er litt morosamt... Eller? Kom igjen då... Ver litt grei. Sånn ja! Flott!

Eg har også fått æra for prosjektet "Land i Europa", som gjekk ut på å gjere om malen "Land i Europa" frå eit blodbad til... eh... noko blått. Eg har laga 11 av landa på den malen.

Tidlegare haldt eg på med prosjektet Operasjon Festdag. Resultatet blei at alle dei Ikkepedianske festdagane blei skrivne ned på "På denne dagen".

No er eg også ferdig med å lese alle artiklane på Ikkepedia. Eit tidkrevjande prosjekt, som endte med at eg fekk sletta piss dårlege artiklar som har vore her i mange månadar, og at mange artiklar blir nokolunde forbetra.

Sist, men ikkje minst, vil eg gje eit par ord om dei svake og undertrykte blant oss, som alle overser. Dei er der! Eg seier det! Dei er der! Gjer ein god gjerning, og adopter dei, så dei ikkje lenger er foreldrelause. Det har eg gjort!


Her er forøvrig bilete eg har lasta opp eller ner, eller opp ner for den saks skyld.

Artiklar eg har oppretta

Alle mine artiklar finn du her!!


Hugselista mi

Takk til

Her kjem nokre takkar til folk som fortjener det:

  • Takk til Odgor: Odgor fortjener ein takk fordi han blokkerte meg ein dag i mai. På den tida var eg utruleg nok uregistrert brukar, og ein og annan gong gjor eg faktisk herverk og. Takket vere denne blokkeringa blei eg ein månad seinare Paddekaka.
  • Takk til Odgor igjen: Endo ein takk gir eg til Odgor for å ha ønska meg velkommen då eg i juni registrerte meg som brukar.
  • Takk til Jaf: Takk til den ærede Jaf, som nominerte meg til månadens n00b i juni 2008. Han skal ha enorm takk for det. (Og Jaf bør takke Odgor for å ha hugsa at det var han som nominerte meg.)
  • Takk til Odgor: Endo ein takk til Odgor. Odgor nominerte meg som månadens Ikkepedianer i september 2008, og det skal han ha stor takk for.
  • Takk til Trubadurix: Ein stor takk til sjølvaste Stor-Ikkepedianaren Trubadurix, for å ha tatt seg tid til å hjelpa ein ussel Vestlending som meg med å fiksa signaturen min!
  • Takk til alle som har stemt på meg: Ja, ein stor takk til alle som stemte på meg, både som månadens n00b juni 2008, og som månadens Ikkepedianer september 2008.
  • Takk til deg!: Ja, hvis du leser dette, så reknar eg med at du har lest resten av brukarsida mi og. Takk for det!